گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
ازدواج مرد ایرانی با زن غیر ایرانی

ازدواج مرد ایرانی با زن غیر ایرانی


 

متقاضيان ثبت ازدواج ميتوانند با تکميل و ارائه مدارک زير به سفارت درخواست ثبت ازدواج بنمايند. پس از بررسی مدارک توسط مسئول مربوطه ودر صورت کامل بودن مدارک از طريق تلفنی که در درخواستنامه اعلام نموده اند از تاريخ حضور در سفارت برای امضاء دفاتر ثبت ازدواج مطلع خواهند شد. حضور زن خارجی برای ثبت ازدواج در محل سفارت الزاميست. براساس قانون مدنی همسران خارجی مردان ايرانی پس از ثبت ازدواج تبعه ايران محسوب می شوند و برای آنها شناسنامه و درصورت درخواست گذرنامه ايرانی صادر می گردد.

مدارك لازم:
۱- درخواستنامه تکميل شده شماره [۲۰۴] برای ثبت ازدواج با زن خارجی و صدور شناسنامه ايرانی (زن خارجی ميتواند مشخصات خود را در درخواستنامه به انگليسی بنويسد)
۲- درخواستنامه تکميل شده شماره [۲۰۶] مبنی بر صدور شناسنامه برای بانوان خارجی
*- درخواستنامه تکميل شده شماره [۲۰۵] برای استفاده از نام خانوادگی شوهر (درصورت تمايل)
۳- اصل شناسنامه جديد مرد
*- درخواستنامه تکميل شده شماره [۲۱۹] برای صدور گواهی تجرد (فقط درصورتی که شناسنامه مرد المثنی باشد)
۴- گواهی ولادت بین المللی زن (که اسامی و تابعيت پدر و مادر زن نيز در آن نوشته شده باشد)صادره توسط شهرداری که مهر و امضا شده باشد. (نام و نام خانوادگی والدين زن بايد به زبان فارسی در يك برگ جداگانه نيز نوشته شود) (در صورتی كه زن غيرپرتغالی باشد گواهی ولادت زن بايد توسط سفارت کشور متبوع و وزارت امور خارجه پرتغال و یا سفارت ایران در کشور محل تولد زن خارجی تایید گردد. که این کار از طریق سفارت انجام می پذیرد)
۵- يک برگ تصوير(کپی) کارت تابعیتی زن  ( پشت و رو )
۶- اصل گواهی تشرف زن به دين مبين اسلام
۷- اصل گواهی جاری شدن صيغه عقد شرعی  ( برای هموطنان زرتشتی كليمی و مسيحی ارائه گواهی انجام تشريفات نكاح براساس رويه معمول در اديان مذكور الزامی است.)
۸- اصل سند رسمی ازدواج پرتغال ( در صورتی كه سند رسمی ازدواج غيرپرتغالی باشد، اصل سند بايد توسط سفارت كشور متبوع زن درپرتغال تائيد و سپس توسط وزارت امور خارجه پرتغال تصديق گردد.)
۹- اصل گواهی تندرستی زوجين شامل گروه خون، عدم ابتلاء به بيماری مقاربتی، ايدز، تالاسمی (Thalassaemie )  و اعتياد به مواد مخدر و گواهی مبنی بر بلامانع بودن ازدواج از نظر RH خون از يکی از بيمارستانها و يا مراکز پزشکی معتبر (در صورتيکه از ازدواج شرعی زوج بيش از يکسال سپری شده باشد نيازی به ارائه اين گواهی نيست)
۱۰- هشت قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد از زن و چهار قطعه از مرد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده وعکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
 *-  واريز [ هزينه]
* - تصویر اجازه اقامت یا کارت تابعیت پرتغال

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران