پنج شنبه ٠٢ آذر ١٣٩٦
گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
ازدواج مرد ایرانی با زن ایرانی

ازدواج مرد ایرانی با زن ایرانی


 

متقاضيان ثبت ازدواج ميتوانند، با تکميل و ارائه مدارک زير، درخواست ثبت ازدواج بنمايند. پس از بررسی مدارک توسط مسئول مربوطه ودر صورت کامل بودن مدارک از طريق تلفنی که در درخواستنامه اعلام نموده اند از تاريخ حضور در سفارت برای امضاء دفاتر ثبت ازدواج مطلع مي گردند.
در موارد اضطراری در صورت تکميل مدارک با حضور طرفين ثبت ازدواج بدون تعيين وقت قبلی انجام ميشود.

مدارك لازم:
۱- درخواستنامه تکميل شده شماره [۲۰۱] برای ثبت ازدواج زن ايرانی با مرد ايرانی
* درصورت عدم امكان حضور مرد يا زن يا هيچکدام در سفارت، مرد مطابق وكالتنامه شماره [۲۳۱] و يا زن مطابق وكالتنامه شماره [۲۳۲] يا هردو ميتوانند به يکديگر يا شخص ديگری برای امضاء مدارک وکالت دهند.در این صورت امکان ثبت ازدواج بدون حضور زوجین یا یکی از آنها در ایران نیز وجود دارد . موکل برای امضاء آن بايد در محل سفارت حاضر شود.
۲- اصل شناسنامه زن و شوهر
*- درخواستنامه تکميل شده شماره [۲۱۹] برای صدور گواهی تجرد (فقط درصورتی که شناسنامه زن و يا شوهر المثنی باشد)
۳- اصل اجازه نامه كتبی پدر يا جد پدری دوشيزه  برای ازدواج اول که بايد توسط يکی از دفاتر اسناد رسمی تائيد شده باشد. (اگر پدر يا جد پدری ساکن ايران باشند).
* در صورتيکه پدر يا جد پدری ساکن پرتغال باشد، حضور وی، با همراه داشتن اصل شناسنامه، در سفارت برای صدور اجازه نامه  ضروريست.
* در صورت فوت پدر و يا جد پدری،ارائه اصل گواهی فوت صادره از سوی مراجع ذيصلاح داخل کشور ضروری است. چنانچه زوج و زوجه دارای سابقه طلاق در شناسنامه خود می باشند ارائه اصل طلاق نامه الزامی است.
۴- اصل گواهی جاری شدن صيغه عقد شرعی صادره مراکز اسلامی مورد تایید.  
۵- اصل سند رسمی ازدواج پرتغالی 
۶- اصل گواهی تندرستی و برگ نتيجه آزمايشات زوجين شامل گروه خون، عدم ابتلاء به بيماری مقاربتی، ايدز، تالاسمی (Thalassaemie )  و اعتياد به مواد مخدر و گواهی مبنی بر بلامانع بودن ازدواج از نظر RH خون از يکی از [ بيمارستانها و يا مراکز پزشکی معتبر] (در صورتيکه از ازدواج شرعی زوج بيش از دو سال سپری شده باشد نيازی به ارائه اين گواهی نيست).
۷- چهار قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد هر يک از زوجين که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
۸-  واريز [ هزينه]
۹ - تصویر اجازه اقامت یا کارت تابعیت پرتغالی

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران