گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
ثبت طلاق

ثبت طلاق


 

ثبت طلاق پس از سپری شدن ۳ ماه و ۱۰ روز از تاريخ جاری شدن صيغه طلاق شرعی و احراز عدم رجوع امکان پذير مي باشد.
* حضور مرد وزن يا وكلای رسمی آنان که وکالتنامه آنها توسط دفاتر دولتی ایران تائید شده باشد ، برای امضاء دفاتر ثبت طلاق در سفارت الزامی است.
* پس از بررسی مدارک، طرفين از وقت تعيين شده برای امضاء دفاتر در محل سفارت مطلع خواهند شد.

مدارك لازم:
۱- درخواستنامه تکميل شده شماره [۲۲۰] برای ثبت طلاق
*- درصورت عدم امكان حضور مرد يا زن يا هر دو در سفارت، مرد مطابق وكالتنامه شماره [234]، و زن مطابق وكالتنامه شماره [233]يا هردو مي توانند به يکديگر يا شخص ديگری برای امضاء مدارک وکالت دهند.
۲- اصل حكم طلاق مهر و امضاء شده صادره از مقامات پرتغالی به همراه ترجمه فارسی تائید شده توسط  وزارت خارجه پرتغال
۳- گواهی جاری شدن صيغه طلاق شرعی صادره مراکز اسلامی مورد تایید سفارت به انضمام یک سری کپی‌ از طلاق شرعی
۴- اصل شناسنامه مرد و زن
۵- سه قطعه عکس جديد ۴×3  تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد.
۶- اصل سند ازدواج طرفین به انضمام یک سری کپی‌ از سند ازدواج.
۷-  واريز [ هزينه]

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران