پنج شنبه ٠٢ آذر ١٣٩٦
گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
اجازه خروج دانشجویی

اجازه خروج دانشجوئی


 

واجدین شرایط می بایست  دارای پرونده دانشجوئی در سفارت باشند در صورتیکه پرونده دانشجوئی تشکیل نداده اید به قسمت تشکیل پرونده دانشجوئی  مراجعه نمائید.
مهر اجازه خروج بطور رايگان در گذرنامه [دانشجويان واجد شرايط] درج ميگردد.

مدارك لازم:

۱- درخواستنامه تكميل شده شماره [۴۰۲] برای اجازه خروج دانشجوئی
۲- درخواستنامه تكميل شده برای همسر و فرزندان ( در صورت تأهل)
۳- اصل گذرنامه دانشجو
۴- اصل گذرنامه همسر و فرزندان (در صورت تاهل)
۵- گواهی اشتغال به تحصيل
۶- ريز نمرات دانشگاهی
۷- دو قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
۸ - تکمیل پرسشنامه شماره [۴۰۱] برای تشکیل پرونده دانشجوئی

يادآوری: دانشجو می تواند حداكثر دوبار در سال از مهر اجازه خروج دانشجوئی استفاده نمايد. بديهی است فاصله زمانی بين درج دو مهر نبايستی از سه ماه كمتر باشد.

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران