گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
تشکیل پرونده دانشجویی

تشكيل پرونده دانشجوئی


 

برای استفاده از تسهيلات دانشجوئی، تشكيل پرونده دانشجوئی ضروری است.

مدارك لازم جهت دانشجویان شاغل به تحصیل در رشته های غیر پزشکی

 

۱-تکمیل فرم مشخصات فردی (لطفا به کلیه سوالات با دقت و به صورت کاملا خوانا پاسخ داده شود)[۴۰۱]
۲-تکمیل فرم درخواست تشکیل پرونده دانشجویی
۳-فتوکپی از کلیه صفحات شناسنامه 2 سری
۴-فتوکپی از کلیه صفحات نوشته شده گذرنامه 2 سری
۵-فتوکپی از کارت ملی (پشت و رو) 2 سری
۶-فتوکپی از آخرین مدرک تحصیلی اخذ شده در ایران ( و یا دیگر کشورها) 2 سری
۷- فتوکپی کارت اقامت (در صورت دارا بودن) در پرتغال 2 سری
۸- فتوکپی از کارت پایان خدمت یا معافیت (پزشکی،کفالت و یا خرید خدمت) 2 سری
۹- اصل گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاه مربوطه در پرتغال و کپی آن
۱۰- 5 قطعه عکس رنگی 3*4

 

 

مدارك لازم جهت دانشجویان شاغل به تحصیل در رشته های پزشکی

۱- درخواستنامه تكميل شده شماره [۴۰۱] برای تشکيل پرونده دانشجوئی
۲- اصل  گواهی ثبت نام در دانشگاه با ذكر سال شروع به تحصيل، رشته و مقطع تحصيلی به زبان انگلیسی و یا پرتغالی  
بانضمام :  اصل  ریز نمرات اخذ شده هر سال تحصیلی  گواهی آخرین مدرک تحصیلی اخذ شده  تصویر دیپلم و پیش دانشگاهی ( آخرین مدرک تحصیلی داخل کشور)
۳- ۲ نسخه  تصوير صفحات نوشته شده و پرشده  گذرنامه معتبر دانشجو و آخرین خروج از کشور
4- رعايت مقررات نظام وظيفه عمومی (داشتن كارت پايان خدمت، معافيت دائم يا معافيت تحصيلی و ارسال ۲ نسخه از تصویر کارت )
 ۱ نسخه تصویر  گذرنامه همسر و فرزندان و مدارک اقامتی (درصورت تأهل)
۵- گواهی خروج مجاز از كشور(فقط درصورتيکه اولين خروج در گذرنامه جديد درج نشده باشد)
۶- تصوير گواهی اجازه اقامت دانشجوئی  در پرتغال ( کارت دانشجوئی و کارت اقامت پرتغال)
  توجه :نوع کارت اقامت پرتغال براساس تحصیل در دانشگاه ( اقامت تحصیلی ) صادر شده باشد
۷- ۲ نسخه تصوير کامل شناسنامه دانشجو
۸- ۲ نسخه تصوير شناسنامه همسر و فرزندان (درصورت تاهل)
۹- دو قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
۱۰- تصوير حكم اعزام و يا معرفی نامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی  (برای دانشجويان بورسيه)
طبق اعلام وزارت بهداشت . درمان و آموزش پزشکی
دانشجویان مقاطع تخصص و PhD  و ( دانشجویانی که دارای اقامت غیر تحصیلی می باشند ) ملزم به سپردن تعهدات لازم جهت بازگشت به کشور می باشند که به منظور انجام امور مربوطه می بایست والدین یا نماینده قانونی خود رابه مرکز امور دانشجوئی - وزارت بهداشت . درمان و آموزش پزشکی معرفی نمایند .
لطفا در  تکمیل و تحویل مدارک دقت لازم اعمال گردد .

يادآوری: مدارك دانشجويان آزاد و مقيم از طريق وزارت امور خارجه به وزارت خانه های ياد شده ارسال می گردد. در صورت موافقت، اين دسته از دانشجويان از تسهيلات دانشجوئی برخوردار می شوند.

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران