پنج شنبه ٠٢ آذر ١٣٩٦
گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
بازگشت به تابعیت اصلی

بازگشت به تابعیت اصلی
 

بر اساس ماده 987 قانون مدنی ، بانوان ایرانی که با اتباع خارجی ازدواج می نمایند به تابعیت ایرانی خود باقی می مانند مگر اینکه تابعیت دولت زوج به آنها تحمیل گردد ، پس از فوت همسر یاطلاق از وی با ارایه درخواست به وزارت امور خارجه به تابعیت ایران پذیرفته شده وجهت آنان سند رجوع به تابعیت اصلی صادر می شود

مدارک لازم

  1. تکمیل ،امضاء و ارایه یک نسخه درخواست نامه برگشت به تابعیت جمهوری اسلامی ایران
  2. اصل و دو نسخه تصویر سند ازدواج
  3. اصل و دو نسخه تصویر سند طلاق یاگواهی رسمی فوت شوهر
  4. تصویرشناسنامه ایرانی قبل از ازدواج یا اعلام کتبی مشخصات امل آن
  5. 12قطعه عکس 4*6 متقاضی (با حجاب ، جدید و يکنواخت)
  6. اصل قبض بانکی پرداخت هزينه تصدیق درخواست نامه برگشت به تابعیت ایران(به ارز محل)

** برای دانلود فرم مربوطه اینجا را کلیلک کنید.

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران