پنج شنبه ٠٢ آذر ١٣٩٦
گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
تحصیل تابعیت ایران

تحصیل تابعیت جمهوری اسلامی ایران


 

ماده 979 قانون مدنی

اشخاصی که دارای شرایط ذیل باشند می توانند تابعیت ایران را تحصیل کنند :
 به سن هجده سال تمام رسیده باشند .
 پنج سال اعم از متوالی یا متناوب در ایران ساکن بوده باشند .
 فراری از خدمت نظامی نباشند .
 در هیچ مملکتی به جنحه مهم یا جنایت غیر سیاسی محکوم نشده باشند .
در مورد فقره دوم این ماده مدت اقامت در خارجه برای خدمت دولت ایران در حکم اقامت در خاک ایران است

« مدارک لازم » 

  1. تکمیل ، امضاء و ارایه یک نسخه پرسشنامه متقاضیان تحصیل تابعیت ایران
  2. اصل و دو نسخه تصویرآخرین مدرک تحصیلی متقاضی
  3. اصل و دو نسخه تصویر مدارک هویت و تابعیت متقاضی و همسر و فرزندان
  4. 6 قطعه عکس 4*6 جدید و يکنواخت (تمام رخ با زمينه روشن , بدون کلاه  عينک و شال گردن) متقاضی
  5. 6 قطعه عکس (9*6) دسته جمعی همسر و فرزندان کمتر از 18 سال (چنانچه تبعه خارج باشند (
  6. اصل و دو نسخه تصویر سند ازدواج

** برای دانلود فرم مربوطه اینجا را کلیلک کنید.

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران