پنج شنبه ٠٢ آذر ١٣٩٦
گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
صدور برگ عبور

صدور برگ عبور


 

برای ايرانيان فاقد گذرنامه که قصد بازگشت به ايران را دارند و دارای مدرک شناسائی معتبر و عکسدار ايرانی ميباشند، به منظور بازگشت به ايران، در صورت درخواست کتبی متقاضی، برگ عبور صادر مي گردد.
- مدت اعتبار برگ عبور از تاريخ صدور  حداکثر 20 روز مي باشد
- افرادی که دارای مدرک شناسائی معتبر و عکسدار ايرانی  نيستند بايد با بستگان خود در ايران تماس حاصل نمايند تا آنها مدارك شناسائی لازم را به وزارت امورخارجه، اداره گذرنامه و روادید (ساختمان شماره ۳) برده تا در آنجا راهنمایی گردند.

مدارك لازم:
۱- درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۸] برای برگ عبور
درخواست کننده با مراجعه به سفارت ضمن تکمیل درخواستنامه و ارائه مدارک لازم  برگ عبور را دریافت می نماید.
۲- اصل  شناسامه  عکسدار  درخواست کننده و همراهان  (در صورت وجود همراه)
۳- دو قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد از همراهان بالای ۲ سال (در صورت وجود همراه) که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
۴- اصل بليط تائيد (OK) شده به مقصد ايران و تصویر آن.
۵- شرح چگونگی گم شدن گذرنامه و مدارک ایرانی  در يک برگ با ذکر نشانی درخواست کننده در ایران و پرتغال
۶ - در صورتیکه متقاضی درخواست پناهندگی داشته، لازم است نامه ای از سازمان و اداره ای که درخواست خود را به آن داده است خطاب به بخش کنسولی سفارت ارائه نماید .
7- ارائه یک برگ از تصویر مدارک اقامتی در پرتغال .

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران