گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
تغییر محل اقامت از ایران به پرتغال

تغییر محل اقامت از ایران به پرتغال


 

- اجازه خروج مكرر بمنظور سهولت در مسافرت و تردد ايرانيان مقيم خارج از كشور فقط توسط سفارت خانه‌ها و سرکنسولگری های جمهوری اسلامی ايران در خارج از کشور صادر می‌ گردد.
- ايرانيانی که دارای اقامت معتبر بوده و در خارج از کشور سکونت داشته باشند، می‌ توانند نسبت به تعویض گذرنامه و همزمان تغییر محل اقامت از ایران به پرتغال و گرفتن اجازه خروج مکرر اقدام کنند.
- *توجه

   از تاریخ 1386/9/1  در گذرنامه جدید مهر خروج مکرر چاپ نمی گردد هموطنان مقیم پرتغال که محل اقامت مندرج در گذرنامه کشور پرتغال قید شده است می توانند به دفعات  به ایران ورود وخروج داشته باشند بشرطی که مدت اقامت ایشان کمتر از یک سال باشد .
-
 هموطنان مقیم پرتغال و دارای گذرنامه بشرطی که کشور محل اقامت در صفحه 3 گذرنامه پرتغال  قید شده است می توانند يكسال در ايران توقف داشته باشند، در صورت اقامت بیش از یک سال  پس از اخذ نامه مبنی بر مقيم بودن در پرتغال و اجازه خروج يکباراز ايران از اداره گذرنامه و رواديد وزارت امورخارجه و ارائه آن به اداره كل گذرنامه نيروی انتظامی وپرداخت عوارض خروج می توانند از كشور خارج شوند.

مدارك لازم:
۱ - یک برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۳] و { 105} برای تغيير محل اقامت و اجازه خروج مكرر(برای هموطنان غيرمشمول)
۲- اصل و تصوير گواهی پايان خدمت يا معافی (برای متولدين ۱۳۳۸ به بعد)
۳ - اصل گذرنامه ويک برگ تصوير(کپی) از صفحات ۱ تا ۸ گذرنامه های قدیمی و تصوير صفحه مربوط به آخرين خروج از ايران (گذرنامه های جدید صفحات 1 تا 5 )
*- درصورتيكه آخرين خروج همراهان درخواست کننده با گذرنامه ديگری بوده آن گذرنامه نيز بايد ارسال شود
۴- اصل و تصوير کارت  اقامت در پرتغال و يا يک برگ تصوير کارت تابعیت پرتغال   ( پشت و رو) يا يک برگ تصویر گذرنامه پرتغالی
* - مدرکی که مشخص کنند محل اقامت شوهر در پرتغال باشد .(فقط برای بانوان متأهل درخواست کننده)
۵- یک قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد.
۶-  واريز [هزينه]  

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران