جمعه ٢٤ آذر ١٣٩٦
گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
صدور گذرنامه مفقوده

صدور گذرنامه مفقوده


 

ايرانيان در خارج از کشور در صورت گم شدن گذرنامه خود مي توانند از سفارت يا کنسولگری جمهوری اسلامی ايران در خواست صدور گذرنامه نمايند. پس از بررسی نسبت به صدور گذرنامه جديد اقدام خواهد شد.

 مدارك لازم:
۱- يک برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۱] برای صدور گذرنامه
۲- گزارش پليس پرتغال در مورد چگونگی گم شدن گذرنامه و شرح کوتاه آن به فارسی
3- اصل شناسنامه جديد و تصوير(کپی) تمام صفحات آن. (شناسنامه افراد بالای 15 سال بايد عکسدار باشد)
4-  اصل و تصویر کارت اقامت پرتغالی و يک برگ تصوير آن.
اشخاصی كه دارای گذرنامه پرتغال می باشند، بايد مدارك "الف" و "ب" را ارائه نمايند:
الف- درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۲] مبنی بر باقی ماندن به تابعيت جمهوری اسلامی ايران.
ب-  يک برگ تصوير از کارت تابعیت  پرتغال  (پشت و رو) ویک برگ تصویر از  گذرنامه پرتغالی .
۶- دو قطعه عکس رنگی جديد ۴×3 تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات (نام و نام خانوادگی) صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
۷- يک برگ درخواستنامه تكميل شده  فرم شماره [۱۰۳] برای تغيير محل اقامت و صدور اجازه خروج مكرر فقط برای افرادی که محل اقامت آنها قبلا پرتغال نبوده است .
۸- اصل و تصوير برگ پايان خدمت يا معافی (فقط برای هموطنان غير مشمول که محل اقامتشان در صفحه ۸ گذرنامه آنان پرتغال باشد) يا درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۴] مبنی بر اجازه خروج يك بار در سال. (برای مشمولين خدمت سربازی ومتولدين 1338 به بعد که خدمت سربازی را انجام نداده و يا معافيت ندارند و قبل از تاريخ  29 اسفند 1382 از کشور خارج شده و به مدت دو سال اقامت داشته اند . )
۹- اصل شناسنامه همراهان در گذرنامه و دو برگ تصوير از تمام صفحات شناسنامه همراهان (فقط در صورت وجود همراه)
۱۰- دو قطعه عکس رنگی جديد ۴× 3 تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد از همراهان بالای ۲ سال (در صورت وجود همراه) که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
توجه: برای همراه کردن همسر و فرزندان در گذرنامه نیاز به مدارک زیر می باشد:

مدارك لازم:
* درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۱۱] برای همراه نمودن همسر و يا فرزند/ فرزندان
اين در خواستنامه بايد توسط شوهر برای همراه نمودن همسر يا توسط پدر برای همراه نمودن فرزند در گذرنامه پدر يا مادر تکميل و در محل سفارت امضاء شود.
* اصل شناسنامه همراه/همراهان در گذرنامه و تصوير(کپی) تمام صفحات شناسنامه آنان
* دو قطعه عکس  رنگی جديد ۴×3 (عکس ها بدون عینک و کلاه و زمینه سفید - عکس بانوان با حجاب اسلامی)
*- يک برگ تصوير از کارت اقامت (پشت و رو) و یا یک برگ تصویر از گذرنامه پرتغالی .
۱۱ -  واريز [ هزينه]
توجه : کسانی که پس از تاریخ ۲۰/۰۳/۱۳۷۸ از ایران خارج شده اند بایستی نسبت به اعلام تاریخ خروج از ایران نیز اقدام نمایند . ( فقط برای گذرنامه های مفقوده )

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران