پنج شنبه ٠٢ آذر ١٣٩٦
گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
صدور گذرنامه مخدوشه

صدور گذرنامه مخدوشه


 

ايرانيان در خارج از کشور در صورت  مخدوش (صدمه ديدن، پارگی، آبديدگی و ...) گذرنامه خود مي توانند از سفارت يا کنسولگری جمهوری اسلامی ايران در خواست تجديد گذرنامه بنمايند. پس از بررسی نسبت به صدور گذرنامه جديد اقدام خواهد شد.

 مدارك لازم:
۱- يک برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۱] برای تجديد گذرنامه
2- اصل گذرنامه و شرح کوتاهی از چگونگی مخدوش شدن آن به فارسی (در صورت مخدوش شدن)
3- اصل شناسنامه جديد و تصوير(کپی) تمام صفحات آن. (شناسنامه افراد بالای ۱۵ سال بايد عکسدار باشد)
4-  اصل و تصویر کارت اقامت پرتغالی  و يک برگ تصوير آن.
اشخاصی كه دارای گذرنامه پرتغال می باشند، بايد مدارك "الف" و "ب" را ارائه نمايند:
الف- درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۲] مبنی بر باقی ماندن به تابعيت جمهوری اسلامی ايران.
ب-  يک برگ تصوير از کارت تابعیت  پرتغال  (پشت و رو) ویک برگ تصویر از  گذرنامه پرتغالی .
۶- دو قطعه عکس رنگی جديد ۴×3 تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات(نام و نام خانوادگی) صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
۷- يک برگ درخواستنامه تكميل شده  فرم شماره [۱۰۳] برای تغيير محل اقامت و صدور اجازه خروج مكرر فقط برای افرادی که محل اقامت آنها قبلا پرتغال نبوده است .
۸- اصل و تصوير برگ پايان خدمت يا معافی (فقط برای هموطنان غير مشمول که محل اقامتشان در صفحه ۸ گذرنامه آنان پرتغال باشد) يا درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۴] مبنی بر اجازه خروج يك بار در سال. (برای مشمولين خدمت سربازی ومتولدين ۱۳۳۸ به بعد که خدمت سربازی را انجام نداده و يا معافيت ندارند و قبل از تاريخ ۲۹ اسفندماه ۱۳۸۲ از کشور خارج شده و به مدت دو سال اقامت داشته اند . )
۹- اصل شناسنامه همراهان در گذرنامه و دو برگ تصوير از تمام صفحات شناسنامه همراهان (فقط در صورت وجود همراه)
۱۰- دو قطعه عکس رنگی جديد ۴×3 تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد از همراهان (در صورت وجود همراه) که مشخصات (نام و نام خانوادگی)صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
توجه: برای همراه کردن همسر و فرزندان در گذرنامه نیاز به مدارک زیر می باشد:

مدارك لازم:
* درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۱۱] برای همراه نمودن همسر و يا فرزند/ فرزندان
اين در خواستنامه بايد توسط شوهر برای همراه نمودن همسر يا توسط پدر برای همراه نمودن فرزند در گذرنامه پدر يا مادر تکميل و در محل سفارت امضاء شود.
* اصل شناسنامه همراه/همراهان در گذرنامه و تصوير(کپی) تمام صفحات شناسنامه آنان
* دو قطعه عکس  رنگی جديد ۴×3 (عکس ها بدون عینک و کلاه و زمینه سفید - عکس بانوان با حجاب اسلامی)
*- يک برگ تصوير از کارت اقامت (پشت و رو) و یا یک برگ تصویر از گذرنامه پرتغالی .
۱۱ -  واريز [ هزينه]

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران